SRPSKI narod nikada ne sme da zaboravi genocid koji je nad njim izvršila NDH u Jasenovcu i drugim logorima u Drugom svetskom ratu.

Komentari (7)

marjan

21.03.2021. 11:37

treba spomenuti i genocid nad Italijanima od strane hrvata i slovenaca .U dalmaciji i istri -od strane tita i slovenacke i hrvatske kp...Srbi su bili u KP Jugoslavije i skrajnuti vec od 43 od kapitulacije Italije....

Antonio

21.03.2021. 13:00

Da ja Hrvatska izvršila genocid jeste. I šta onda?! Ništa, platili su pogotovo u Srbiji da se nista konkretno ne preduzme. Sve ostaje na pričama i koje kakvim praznim osudama.

Mija

21.03.2021. 13:10

Ne treba ništa izmisliti treba samo slediti primer Zidova i činiti to isto! Ako je samo jedan Židov u svetu ugrožen svi Zidovi u svetu se odmah dignu na noge i ne prestaju protestovati dok se stvar ne resi ! Zato i vi to trebati činiti i pojačati priču o Jasenovcu ali stalno i stalno!

zdenko

21.03.2021. 13:12

Veliko HVALA gospodjo! Nazalost svi mi znamo istinu ali ona kod vas na zapadu "nije vazna". Vazno je da se ne zamerimo mocnima i Vatikanu. Zasto? Tvrdim da Srbiju nece ostaviti na miru dok ne dodje do kakvog-takvog dogovora Vatikana i Srpske pravoslavne crkve. Sto bi rekao Hrvatski istoricar: nikad Hrvati nece shvatiti da im Srbi nisu neprijatelji a ni Srbi da im Hrvati nikad nece biti prijatelji.

normalno

21.03.2021. 13:40

Nije zapad razmontirao jugoslaviju već milošević i velikosrpska politika koja je počinila strašne zločine u hrvatskoj i bosni i hercegovini a i bolje je da je razmontirana jugoslavija tek sada vidimo s kim smo živjeli u toj državi