SITUACIJA JE ALARMANTNA, ZATVORITE SVE! Direktorka kovid bolnice u Batajnici za najstrože mere - U bolnici je zastrašujuće i napeto

Tanjug

12. 03. 2021. u 09:54

DIREKTORKA kovid bolnice u Batajnici Tatjana Adžić Vukičević izjavila je danas da je situacija kada je reč o epidemiji korona virusa alarmantna, kritična i zabrinjavajuća.

СИТУАЦИЈА ЈЕ АЛАРМАНТНА, ЗАТВОРИТЕ СВЕ! Директорка ковид болнице у Батајници за најстроже мере - У болници је застрашујуће и напето

Foto: Printscreen

Ona je na TV Prva rekla da mora sve da se zatvori i da je zatvaranje do 12 sati kupovina vremena.

Adžić Vukičevićeva je navela da je u bolnici u Batajnici otvoreno još 11 poluintenzivnih nega, što je još 400 kreveta, i dodala da je situacija u boilnici zaštrajuća i napeta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost