POLICAJKA RADOJKA OMILJENA MEĐU SURDULIČANIMA: Deca je obožavaju, kolege poštuju, a suprug podržava

J. S.

08. 03. 2021. u 08:14

POLICAJKA Radojka Marković omiljena je ne samo u svojoj rodnoj Surdulici već i na celom jugu Srbije.

ПОЛИЦАЈКА РАДОЈКА ОМИЉЕНА МЕЂУ СУРДУЛИЧАНИМА: Деца је обожавају, колеге поштују, а супруг подржава

Foto: MUP

Nju svi poznaju i kažu da je neverovatni profesionalac. Ministarstvo unutrašnjih poslova na svojoj stranici na društvenim mrežama predstavilo je ovu policajku povodom 8. Marta Dana žena. Da je Radojka više od profesionalca znaju svi Surduličani jer je uporedo sa uspešnom poslovnom karijerom ona bila posvećena svojoj porodici.

Naše koleginice iz Ministarstva unutrašnjih poslova dokazuju da je moguće da savremena žena, ako to želi, može podjednako biti uspešna poslovna žena i posvećena majka. Radojka je majka dve ćerke od 17 i 15 godina i sina od 10 godina. Ona je aktivna, vešta, sposobna i odgovorna na svim poljima. Deca je obožavaju, kolege poštuju, a suprug podržava. Tajna njenog uspeha je u razumevanju koje ima najpre za svoje najbliže, a zatim i za sve ljude iz okruženja – kažu iz MUP a Srbije.

Foto: MUP

Radojka Marković zaposlena je u Policijskoj stanici Surdulica. U Ministarstvu unutrašnjih poslova radi od 2002. godine, najpre kao saobraćajni policajac, potom na upravnim poslovima, a od 2019. godine obavlja poslove policajca u zajednici. Ono što krasi ovu ženu u uniformi, pored profesionalnosti, odgovornosti i spretnosti na poslu, kao i pozitivnog odnosa sa kolegama, starešinama i građanima, nesumljivo je trostruko majčinstvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA GLEDA I NE VERUJE: Rafael Nadal je ovo uradio u Španiji i ruski mediji su zbog toga počeli da krše zakon