VEDRANA Rudan, hrvatska književnica i novinarka, objavila je da se vakcinisala u Srbiji protiv virusa korona, a potom je objavila kolumnu na tu temu pod nazivom "Evropljanka u Beogradu".

Komentari (23)

Stefa

01.02.2021. 18:55

Po kom osnovu (gde je to propisano) strani državljani, bez stalnog boravka u Srbiji, koji ne plaćaju zdravstveno osiguranje u Srbiji, mogu da se vakcinišu? Da li plaćaju vakcinisanje? Ako plaćaju, kome i koliko? Kako je ovo moguće? (Nazvala je naša beogradska prijateljica Tanja. Rekla mi je da ja kao "umetnica" kojoj se igra predstava u Beogradu i autorica mnogih knjiga objavljenih u Srbiji imam pravo na cjepivo protiv korone).

Bozic

01.02.2021. 19:53

Isti slu aji samnom 2005 g. Vratim se ja u Rijeku svoj rodni grad da posle 13 g. Vidim drugare iz skole da obiđem stan sredim papire itd.kad ono svi me prepoznali u kvartu osim u zupaniji kazu ne postojim, stan oduzet u njemu zivi udovica njihovog bojovnika koji je poginuo u Lici jebote zena ima papire sa pecatima kao moj stari da ne poverujes kao u zoni sumraka,ja odem u skolu OŠ "Vladimir Švalba Vid" kad nema me ni tamo, očistili sve kao gestapo e to vam je Hrvatska u Evropi..

Kole

01.02.2021. 20:43

Vedrana je žena zmaj sve je lepo rekla. Mi kao narod smo uvek tu svakom da pomognemo i nismo za mržnju uvek smo za saradnju. Svima su vrata naše države uvek otvorena za sve manjine.

Vlada

01.02.2021. 20:54

Jako pošteno napisano i opisano. Sve pohvale. Rado čitam njene tekstove i slatko se smejem na njene opaske i komentare. Ali, sada se pitam kako to da jedan strani državljanin primi vakcinu pre moje dece i mene koji smo rođeni u Srbiji i državljani smo iste od rođenja, a i milioni istih kao mi ???