GUŽVE NA PRILAZIMA SKI CENTRIMA: Zbog snega na planinama moguće i zabrane saobraćaja

Tanjug

29. 01. 2021. u 19:07

U SRBIJI je večeras saobraćaj umerenog intentenziteta, a povremeno je pojačan na prilazima ski centrima.

ГУЖВЕ НА ПРИЛАЗИМА СКИ ЦЕНТРИМА: Због снега на планинама могуће и забране саобраћаја

Foto O.T.

Svi prilazi Kopaoniku, Goču, Tari, Zlatiboru i Staroj Planini su prohodni, a upotreba zimske opreme obavezna, saopštio je AMS S.

Prema informacijama zimske službe JPPS, na prilazima Kopaoniku saobraćaj se odvija usporeno i otežano, a svima koji planiraju put ka ovoj planini preporučue se putni pravac sa zapadne strane, preko Jošaničke Banje ili iz pravca Raške preko Rudnice.

Zbog formiranja snežnog pokrivača na putevima u planinskim predelima povremeno se mogu uvoditi i zabrane saobraćaja kamionima sa prikolicom i šleperima, a trenutno ih ima u višim predelima Sjenice, Valjeva i Šapca.

Prema informacijama Uprave granične policije, u 17:15 časova, nema zadržavanja na putničkim terminalima granicnih prelaza.

Teretna vozila na Horgošu, na izlazu, čekaju 60 minuta, Batrovcima, 60 minuta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima