NA Elektrotehničkom fakultetu završio je smer nanoelektronika, optoelektronika i laserska tehnika, modul fizička elektronika sa svim desetkama, a najviše ocene ima i u indeksu sa Fizičkog fakulteta, smer teorijska i eksperimentalna fizika... Ukupno – 84 desetke!

Komentari (6)

Arabella

26.01.2021. 12:09

Zbog cega smatrate da je ETF nesto vredniju os FF? Fizicki fakulter daleko najtezi od svih u zemlji, a da ne govorimo i smeru Teorijska i eksperimentalna fizika. Kapa dole za mladog momka.

MP

26.01.2021. 13:14

Svaka čast ovom mladom čoveku za uspehe u savladavanju znanja iz fizike i elektrotehnike. Verujem da je takav uspeh do sada nezabeležen u Srbiji. Ostaje gorko pitanje: Ko će bolje proći u životu, on ili "sega-mega" diplomci?

Zoran

26.01.2021. 17:42

Svaka cast Stefane, ti si primjer za sve u Srbiji i u mojim ocima si veci od najvecih. Zelim ti svu srecu u zivotu i radu i volio bih da svoju pamet i znanje iskoristis u Srbiji za dobrobit svoju i svog naroda, a ne da te kao najljepsi cvijet na livadi ubere stranac, koji te nije ni odgojio ni odskolovao. Ali i to neka bude tvoj izbor i tvoja odluka.

Mila

27.01.2021. 18:44

Bravo mladicu, cestitke od srca, ti si pravi junak naseg vremena. Ovo je vest koja mi izmami osmeh na licu i nadu da se vracamo pravim vrednostima ! Zdravlje, srecu i uspeh u zivotu, svako dobro !