„JOŠ NIJE REALNO POPUŠTANJE MERA“: Premijerka Brnabić o sednici Kriznog štaba

Tanjug

19. 01. 2021. u 11:08

PREDSEDNICA Vlade Ana Brnabić kaže da nije realno da se danas na sednici Kriznog štaba donese odluka o popuštanju mera za sprečavanje širenja korona virusa, ali i navodi da će ta tema svakako biti otvorena.

„ЈОШ НИЈЕ РЕАЛНО ПОПУШТАЊЕ МЕРА“: Премијерка Брнабић о седници Кризног штаба

Foto: Tanjug

-Mislim da nije realno da to bude danas, ali danas ćemo otvoriti tu temu. Razgovaraćemo koji su to parametri potrebni da bi dodatno reklaksirali mere, uključujući i rad ugostiteljskih i drugih objekata do 22 sata - rekla je Brnabić na TV Prva.

Navela je da je uvek zagovornik toga da pokusamo da nađemo "fin balans".

-Danas nije realno da se donese ta odluka, i dalje su brojevi (novozrazenih korona virusom) takvi...Nismo još otvorili tu temu, ali mislim da je vreme da je otvorimo - rekla je premijerka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove