MILAN JE NESTAO PRE DVA DANA U DONJEM MILANOVCU: Porodica je očajna - viđen je u gradu, a onda se na njegov broj javio potpuno nepoznat čovek

M.Stevanović

21. 12. 2020. u 22:34

MILAN Ilić (34) iz Donjeg Milanovca nestao je 20. decembra. Izašao je iz porodične kuće i od tada mu se gubi svaki trag.

МИЛАН ЈЕ НЕСТАО ПРЕ ДВА ДАНА У ДОЊЕМ МИЛАНОВЦУ: Породица је очајна - виђен је у граду, а онда се на његов број јавио потпуно непознат човек

Foto: Privatna arhiva

Kako za "Novosti" kaže Milanov rođeni brat Mihajlo, nestanak je policiji prijavljen juče ujutru, i policija je odmah krenula u potragu.

- Na sebi je imao crne farmerke, bele patike i teget jaknu sa belim krznom - kaže za "Novosti" Mihajlo Ilić.

Uznemirena majka Mileva kaže da je prošlo 48 sati nespavanja i brige za detetom:

- Mog sina su videli juče u gradu. Milanovac je malo mesto, prepoznao ga je naš poznanik, i javio nam. Očekivali smo da će se vratiti kući - kaže za "Novosti" Mileva Ilić.

Nestali Milan Ilić, Foto: Privatna arhiva

Milanov nestanak prati i jedna uznemirujuća okolnost. Naime, na njegov vajber broj juče popodne javio se porodici potpuno nepoznat čovek, tvrdeći da je broj njegov.

- Oko 4 juče popodne na njegov broj se na vajber javio neki nepoznat čovek i tvrdio da je to njegov broj i da je on iz Svilajnca. Za tih dvadesetak sekundi poziva moj sin je uspeo da napravi fotografiju tog čoveka. Mi ga nikada pre nismo videli - kaže Milanova majka Mileva.

Ukoliko ste videli Milana ili imate bilo kakvu informaciju o njemu, javite na broj 0658089200.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ZEMLJOTRES U KAČANIKU: Nema materijalne štete