"ZAGLAVILI SMO SE, UHVATILA ME JE PANIKA": Milica otkrila kako su se ona i Stefan izgubili (FOTO)

Novosti online

20. 12. 2020. u 21:20

MILICA Mirjanić koja je nestala zajedno sa momkom Stefanom juče, a koju su večeras pronašli pripadnici GSS, oseća se dobro. Ona je u izjavi do detalja ispričala šta se dešavalo u prethodnoj noći tokom dramatične potrage.

ЗАГЛАВИЛИ СМО СЕ, УХВАТИЛА МЕ ЈЕ ПАНИКА: Милица открила како су се она и Стефан изгубили (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

- Dobro smo posle ovih 40 sati, koliko je prošlo od trena kad smo se izgubili. Naišli smo na jednu kolibu u kojoj borave drvoseče, i koju smo obili i ušli u nju. Unutra je bila peć koja nije bila dobro razrađena pa smo spavali napolju u vreći za spavanje. Bilo je hladno ali snašli smo se. Probudili smo se u 5 ujutru, otkad smo sišli sa glavnog puta nismo imali signal - rekla je ona za Telegraf.rs.

Kako dodaje, nisu bili gladni jer su imali hrane za nekoliko dana. Hrane je bilo i u toj kolibi a i oni su poneli zalihe sa sobom. Priča da su se zaglavili jer je na putu bilo mnogo snega.

- Zaglavili smo se dva puta. Tad smo odlučili da napustimo vozilo i krenemo pešaka kako bismo našli neku kolibu gde ćemo se skloniti. Nadali smo se da tu ima nekih drvoseča koji bi nam pomogli - kaže Milica.

 

-  Uplašila sam se kad smo se zaglavili, međutim kada smo videli kolibu u kojoj je bilo drva i hrane, strah me je popustio u toku noći.  Međutim, ujutru oko 9, 10 sati me je panika uhvatila ponovo. Zahvalila bih se svima, pre svega GSS, ali i čoveku u čijoj smo kolibi boravili, on se zove Ivica i ostavili smo mu poruku, da nas pozove, kako bismo mu nadoknadili pričinjenu štetu - navodi Milica.

Foto: GSS

 

Na pitanje da li će se ponovo upustati u ovakve avanture, Milica u šali odgovara:"Pa to sad ne smem da kažem jer je tata pored mene".

Dodaje da od planinarenja, uprkos "malom paklu" kroz koji su prošli ona i Stefan, neće odustati, ali navodi da će ubuduće biti obazriviji a u ove avanture se neće upuštati sami.

Dvoje mladih pronašli su pripadnici Gorske službe spasavanja Srbije (GSSS).

Foto: GSS

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!