ISPOVEST STEFANA ZA "NOVOSTI": Otkrio šta se tačno dogodilo - "Ne bi se dobro završilo..."

Novosti online/Đ. M.

20. 12. 2020. u 19:19

STEFAN Rusov i Milica Mirjanić su pronađeni, više od 40 sati nakon što su nestali na Beljanici. Srbija je strepela za sudbinu dvoje mladih, dok je veliki broj policajaca i volontera tragao za njima.

ИСПОВЕСТ СТЕФАНА ЗА НОВОСТИ: Открио шта се тачно догодило - Не би се добро завршило...

Foto: Privatna arhiva

Nakon što su pronađeni, novinar "Večernjih novosti" je razgovarao sa Stefanom, koji je premoren nakon dana i noći provedenog u planini.

- Malo me je sada popustio adrenalin, i sustigao me je umor. Dobro smo i Milica i ja, sve je sada u redu - rekao nam je Stefan, i dodao:

- Ne bi se dobro završilo da nismo naleteli na kolibu. Bio je mrkli mrak, samo smo uleteli unutra. Mislili smo da ćemo naći neke meštane u okolini, međutim svuda je pustoš tamo, nije bilo apsolutno nikoga.

Mladić je rekao za "Novosti" da se kola nisu pokvarila, već su tokom vožnje naleteli na duboki sneg i vozilo se zaglavilo, pa da ne bi trošili gorivo na grejanje, rešili su da se sklone na sigurno, u kolibu.

- Želim da se zahvalim svima koji su učestvovali u potrazi, i medijima koji su digli buku i na taj način pomogli potragu - rekao je na kraju Stefan.

U potrazi je učestvovalo ukupno 29 pripadnika Sektora za vanredne situacije sa 11 vozila i psom, kao i 25 pripadnika PU Jagodina, 4 PU Bor, 4  Uprave kriminalističke policije i 2 PU Kragujevac.

Takođe, pripadnik SVS bio je angažovan i na pretrazi terena iz vazduha, zajedno sa pripadnicima Helikopterske jedinice koji su pretražili više lokacija uz tok reke Resave, Kanjon reke Resave, mesta Debeli i Jelovi potok kao i obilazak vrha Beljanice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)