SRBIJI je pre nedelju dana stigla na red naplata novog u narodu prozvanog “Titovog duga“.

Komentari (8)

misterx

04.10.2020. 21:56

Taj dug je nista usporedjujuci danasnje dugove .Ako vec hocete neku paralelu da povucet mogli ste usporediti i danasnja zaduzenja i sve ono sto je u bezcjenje prodato a to je Titova juga izgradila .Sve sto je prodano moze da otplato sve dugove ,sta je danas u vlasnistvu drzave a i to se cerupa nemilice,

vladimir

04.10.2020. 23:14

U čemu je problem - po raspadu Jugoslavije, Srbiji je u "amanet" ostalo nešto preko ČETIRI mrd. dolara duga bivše države, a BEZRAZLOŽNO uvedene sankcije početkom devedesetih su podrazumevale i transver novca, gde /SRJ/ Srbija u vreme MIloševića nije ni bila u mogućnosti da otplaćuje dug, a htela je, bez obzira na finansijske teškoće, te su "kamate" u narednim godinama /ne srpskom krivicom/ narasle na 11 mrd. dolara što je apsolutni nonsens - van pameti! I manite se Tita - kamo sreće da je živ!

GOKS OD BEGIŠ

09.12.2020. 23:11

Šta bre mi njemu da priznajemo....lepo se živelo....šio mi ga Đura!Par godina privid lažne stabilnosti,pisneš li,zna ti se destinacija!Nemojte ljudi Tita da gledate isto 1949.,1956.,1964.,1968,1970-ih...A nas je obožavao,ubilo se.Srbija mu je bila rak rana,a ovde su ga slavili,cinkarili jedan drugog komunističkim vlastima!!!Kome pričati bajke i basne,pa ovo neće da prođe ni kod neke polupismene i kreštave babe.Znamo šta je bilo posle njega,pa šta se čekalo,što nisu sve sasekli da ne ide dalje?Nego,baba za dedu,deda za repu!Dao cuclu da se narod ne dere,krediti,more,otplate,nagrade...To boranija pamti,znala je vlast dobro, nezapamćeno zlo Srbima koje je činio...pojela maca!Važna bila harmonika,cajke,dvojke,narodnjaci,Radio-Šabac i ostali slični.Samo jezik za zube!

Kobajaši

11.04.2021. 11:38

Sve što je izgrađeno od tih para je odavno pokradeno ili isplaćeno strancima da bi ovde otvarali fabrike, neko ima vajdu a mi svi otplaćujemo.