URUČENA REŠENJA O NAGRAĐIVANJU NAJUSPEŠNIJIM NOVIM POLICAJCIMA: Časno ćemo služiti Srbiji i građanima

Tanjug

24. 09. 2020. u 11:01

DIREKTOR policije Vladimir Rebić uručio je danas priznanja, rešenja o nagrađivanju, najuspešnijim polaznicima 23. i 24. klase Centra za osnovnu policijsku obuku (COPO), na svečanosti u "Makišu".

УРУЧЕНА РЕШЕЊА О НАГРАЂИВАЊУ НАЈУСПЕШНИЈИМ НОВИМ ПОЛИЦАЈЦИМА: Часно ћемо служити Србији и грађанима

Foto: Tanjug

Najbolji polaznici u 23. klasi su prva u rangu Tanja Drača, drugi u rangu Nikola Stamenković i i treća u rangu Milica Ruvidić.

Najbolji polaznici u 24. klasi su prva u rangu Ana Mihailović, druga u rangu Ana Mladenović i treći u rangu Aleksandar Tešić.

Najbolja u 23. klasi Tanja Drača obratila se u ime svih polaznika, uz obećanje da će uložiti svu svoju snagu, znanje i ličnu odgovornost da dostignu visoke standarde policijske profesije.

- Svojim radom i zalaganjem časno ćemo služiti Srbiji i svim građanima - poručila je Drača.

Dodala da su ona i njene kolege u Centar došli svesni da ih u profesiji očekuje mnogo izazova i odricanja, a da su tokom obuke, pored učenja i usavršavanja razvili kolektivni duh i solidarnost i danas odlaze bogatiji za nova iskustva, znanja i prijateljstva.

Nakon obraćanja, polaznici Centra pokazali su obučenost u rukovanju ličnim naoružanjem, a u drugom delu vežne usledio je operativan prikaz veština koje se usvajaju tokom obuke.

Na kraju je prikazana složena akrobatska piramida.

Foto: Tanjug

 

Usledio je prikaz sposobnosti Policijske brigade i Interventne jedinice 92, kao i vežba pripadnika Žandarmerije.

Zatim su pripadnici Helikopterske jedinice MUP-a izvršili nalet, u nekoliko grupa i formacija leteli su helikopteri "bel 212", H-145m,"bel-206" i "gazela".

Svečanost je nastavljena umetničkim programom, a zatim je Dušan Svilar, uz pratnju orkestra policije, izveo numeru "Pukni zoro".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

LAŽNI KLIČKO: Dipfejk tehnologija nasamarila evropske zvaničnike