GORAN VESIĆ: Marković je Rastka Nemanjića zamonašio ispod ikone Setog Save, a sada sebi daje za pravo da proziva Kusturicu

Novosti online

20. 08. 2020. u 18:56

ZAMENIK gradonačelnika Beograda Goran Vesić reagovao je na svom fejbuk provilu na komentare Gorana Markovića o Emiru Kusturici i njegovom miššljenju o spomeniku Stefanu Nemanji.

ГОРАН ВЕСИЋ: Марковић је Растка Немањића замонашио испод иконе Сетог Саве, а сада себи даје за право да прозива Кустурицу

Foto: P. Mitić

On je na napisao:

Goran Marković proziva Emira Kusturicu zbog spomenika Stefanu Nemanji!? Onaj isti Goran Marković koji je bio član žirija RTS za izbor scenarija za seriju o Nemanjićima za koju su potrošeni milioni evra, a koja je bila potpuni fijasko kako prema mišljenju kritike, tako i publike.

Isti Goran Marković odlučio je kako će da izgleda serija o Nemanjićima. Serija u kojoj su Nemanjići prikazani kao uličari, a ne kao vladari. Serija u kojoj se Rastko Nemanjić zamonašio ispod ikone Svetog Save!?

Emira Kusturicu kritikuje Goran Marković koji je pozivao umetnike da napuste pozorišta i institucije kulture da ne bi podržali Vučića. Isti taj Goran Marković koga RTS plaća za snimanje serija i filmova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije