HITNO SAOPŠTENJE MUP-A: Oglasili se o istrazi nestanka Danke Ilić

Novosti online

03. 04. 2024. u 09:15

MINISTARSTVO unutrašnjih poslova (MUP) je uputilo apel medijima kada je u pitanju istraga nestanka devojčice Danke Ilić (2).

ХИТНО САОПШТЕЊЕ МУП-А: Огласили се о истрази нестанка Данке Илић

MUP

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na predstavnike medija da pripadnike MUP-a koji rade na slučaju nestanka dvogodišnje Danke Ilić, ne pozivaju direktno na službene brojeve telefona za informacije, izjave, gostovanja i omoguće im da nesmetano obavljaju svoj rad.

Podsećamo da se, prema procedurama Ministarstva, komunikacija i saradnja sa medijima odvija isključivo preko Odeljenja za medije i komunikacije. 

Mejl adresa OMK-a je biro@mup.gov.rs, a broj telefona 011/313-97-81.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NA TARI POČINJE NAPLATA ZA VOZILA: Za dolazak automobilom 300 dinara