NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Sutra se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja

Милица Шкорић
Milica Škorić

17. 02. 2024. u 16:50

JP ''Putevi Srbije'' saopštilo je da se sutra, usled završetka mini odmora i povratka građana sa turističkih destinacija, očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na državnim putevima.

НАОРУЖАЈТЕ СЕ СТРПЉЕЊЕМ: Сутра се очекује појачан интензитет саобраћаја

Foto: Naksi kamere

Iz ''Puteva Srbije'' navode da su preduzeli sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama i svi naplatni kanali su u funkciji 24 časa bez minuta pauze.

- Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine - navodi se u saopštenju.

Iz ''Puteva Srbije'' apeluju na vozače da zbog bržeg prolaska vozila kroz naplatne stanice pripreme tačan iznos novca za plaćanje putarine, kao i da na vreme dopune svoje Tag uređaje, kao i da poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, i ne voze pod dejstvom alkohola, kako ne bi ugrozili svoj život i živote drugih.

BONUS VIDEO: KOLONA NA PANČEVCU - Pogledajte i zašto

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!