RHMZ UPOZORAVA NA NATPROSEČNO TOPLO VREME: Biće i do 22 stepena, ovaj dan je prekretnica

Novosti online

03. 02. 2024. u 16:40

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je najavu da nas čeka natprosečno toplo vreme sa temperaturama lokalno čak i do 22 stepena.

РХМЗ УПОЗОРАВА НА НАТПРОСЕЧНО ТОПЛО ВРЕМЕ: Биће и до 22 степена, овај дан је прекретница

Foto: D. Balšić

- U nedelju (4. februara) i tokom sledeće sedmice biće natprosečno toplo sa dnevnom temperaturom od 12 do 20 °C, lokalno i do 22 °C, a jutarnji mraz će biti samo lokalna pojava - stoji u najavi RHMZ.

U Srbiji će sutra, prema prognozi Republičkog hidroemeteorološkog zavoda (RHMZ), pre podne promenljivo oblačno sa periodima sunčanog vremena, a na severu i istoku pretežno oblačno, u Banatu i istočnoj Srbiji ponegde uz slabu kratkotrajnu kišu.

Posle podne postepeno razvedravanje. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni, na severu i istoku povremeno jak, u planinskim predelima istočne Srbije i sa udarima olujne jacine. Najniža temperatura od minus 2 do 9, najviša od 12 do 17 stepeni Celzijusa.

Uveče i noću na severu i istoku novo umereno naoblačenje, ponegde je moguća sasvim slaba kratkotrajna kiša. U Beogradu sutra ujutro i pre podne umereno oblačno, posle podne sa periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni.

Najniža temperatura od 4 do 7, najviša oko 15 stepeni Celzijusa. Tokom noći novo umereno naoblačenje.

U Srbiji u sledećih sedam dana osetno toplije sa dnevnom temperaturom iznad i znatno iznad proseka za ovaj period godine, u većini mesta od 14 do 20, lokalno i do 22 stepena Celzijusa. Tokom dana pretezno sunčano, povremeno uz malu ili umerenu oblačnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!