"MAJKE - DVE ŽENE HEROJI" Po 300.000 za prve bebe u 2024. - Obe četvrto dete u porodici (FOTO)

Марија Стевановић
Marija Stevanović

01. 01. 2024. u 11:46

ČLAN Privremenog organa Grada Beograda Nikola Nikodijević obišao je danas u GAK u Višegradskoj prve bebe rođene u Novoj godini, koje su na svet došle sekund posle ponoći i uručio majkama ček Grada Beograda u vrednosti od 300.000 dinara kao dodatni vid podrške roditeljima, piše Tanjug.

МАЈКЕ - ДВЕ ЖЕНЕ ХЕРОЈИ По 300.000 за прве бебе у 2024. - Обе четврто дете у породици (ФОТО)

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

- Obišli smo majke Dragicu i Ivanu, dve žene heroje. Obe rođene bebe su rođene kao četvrto dete u porodici, što je zaista u današnje vreme retkost i zaista im na tome čestitam - rekao je Nikodijević.

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

On je istakao da se majke osećaju dobro i da veruje, po ovom prvom danu, da će ovo biti jedna dobra i uspešna godina za Beograd i čitavu Srbiju. On je zahvalio radnicima bolnice koji, kako je ukazao, rade i za vreme novogodišnjih praznika.

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

- Bez njihove posvećenosti, pažnje i ljubavi nikako ne bismo mogli da imamo ovako dobre rezultate i ovako dobre uslove koje danas imamo ovde. Mi ćemo kao Grad Beograd nastaviti da se trudimo, da pomažemo i porodiljama i trudnicama i novorođenčadima i da vodimo računa o svoj deci grada Beograda. Ono što grad Beograd radi je pre svega neka nadogradnja onoga što radi Republika Srbija - poručio je on.

Majke beba koje su rođene prve u Novoj godini su Konić Dragica, koja je rodila muško dete - 3.920 grama, 51 centimetar i Mitrović Ivana, koja je dobila ćerku - 3.800 grama, 51 centimetar. I bebe i majke su dobro.

BONUS VIDEO:

NOVA 2024: Spektakularni petominutni vatromet u Beogradu na vodi

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar