VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK, 12. DECEMBAR: Toplije i suvo sa sunčanim intervalima, do 14 stepeni

Novosti online

12. 12. 2023. u 01:00

U SRBIJI ujutru na severu pretežno vedro uz lokalnu pojavu magle, a u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, ponegde sa slabom kišom, koja se može lediti na tlu, a na visokim planinama sa slabim snegom.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА УТОРАК, 12. ДЕЦЕМБАР: Топлије и суво са сунчаним интервалима, до 14 степени

Foto: N. Živanović

U toku dana toplije i suvo vreme sa sunčanim intervalima. Uveče i u toku noći postepeno naoblačenje, koje će uglavnom na severu usloviti kišu.

Vetar slab do umeren, južni i jugozapadni, posle podne istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 0 do 6, najviša od 10 do 14 stepeni.

Vreme u Beogradu

U Beogradu suvo i toplije sa dužim sunčanim intervalima. Uveče naoblačenje, koje će tokom noći usloviti slabu kišu.

Vetar slab, južni i jugozapadni, posle podne istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 4 do 6, najviša oko 14 stepeni.

Vreme narednih dana

U Srbiji do 19. decembra umereno do potpuno oblačno, u sredu još natprosečno toplo, a od četvrtka temperatura u postepenom padu.

U sredu u košavskom području će duvati umeren i jak jugoistočni, a na planinama jugozapadni vetar. U toku dana uglavnom na severu, a uveče i tokom noći i u većini ostalih krajeva kiša, samo će se na krajnjem jugu i jugoistoku zadržati suvo.

U četvrtak pre podne i sredinom dana na severu prestanak padavina, u ostalim predelima s kišom, koja će na planinama preći u sneg.

U petak i subotu slabe padavine se očekuju uglavnom u brdsko-planinskim predelima. Zatim uglavnom suvo, a početkom sledeće sedmice i malo toplije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!