ER SRBIJA EVAKUIŠE GRAĐANE SEVERNE MAKEDONIJE IZ IZRAELA

Novosti onlajn

12. 10. 2023. u 16:26

SRPSKA nacionalna avio-kompanija Er Serbia evakuiše građane Severne Makedonije iz Izraela.

ЕР СРБИЈА ЕВАКУИШЕ ГРАЂАНЕ СЕВЕРНЕ МАКЕДОНИЈЕ ИЗ ИЗРАЕЛА

Twitter / Goran Vesic

Let za građane Severne Makedonije koji se nalaze u Izraelu, a koje su druge avio-kompanije ostavile bez mogućnosti da se vrate kući, biće organizovan u petak 13. oktobra. 

"U uslovima potpuno otkazanih letova i blokiranog avio-prevoza sa Izraelom, saradnjom sa „Er Srbijom” za prevoz građana koji su zatražili pomoć prevaziđen je izazov organizovanja ovog čarter leta. Avio-prevoz koji će biti organizovan tokom sutrašnjeg dana biće besplatan za građane koji su zatražili pomoć", navedeno je u zvaničnom saopštenju vlade Severne Makedonije, koja će snositi troškove ovog leta. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!