Millennium Team na Međunarodnoj donatorskoj konferenciji u Zagrebu: Humanitarno razminiranje u Ukrajini

Promo

12. 10. 2023. u 12:04

KOMPANIJA Millennium Team učestvuje danas i sutra na Međunarodnoj donatorskoj konferenciji sa temom humanitarnog razminiranja u Ukrajini.

Millennium Team на Међународној донаторској конференцији у Загребу: Хуманитарно разминирање у Украјини

Foto: Millennium Team

Konferencija se održava u Zagrebu uz prisustvo evropskog komesara za životnu sredinu Virginijusa Sinkevičijusa i uz uključenje putem video link-a premijera Ukrajine, Denisa Šmigala.

Cilj ove Međunarodne konferencije jeste da okupi donatore i kompanije iz čitavog sveta koje se bave humanitarnim razminiranjem, kako bi se njihovom ekspertizom u ovoj oblasti i primenom omogućio bezvedniji i lakši život civilima na teritoriji Ukrajine.

- Kompanija Millennium Team iz Beograda staviće na raspolaganje svoje kapacitete kako bi se život stanovništva u Ukrajini doveo na bezbedniji nivo i kako bi se omogućili uslovi za bržu obnovu države. Na dvodnevnoj Međunarodnoj konferenciji u Zagrebu učestvuje naš tim sektora za humanitarno razminiranje. Kompanija ima višegodišnje iskustvo u obavljanju najsloženijih poslova iz ove oblasti u Srbiji i regionu, a do sada je ispitala više od 32.000.000,00 m2 terena i iza sebe ima značajne reference - navodi se u saopštenju kompanije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata