NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

Bonatti – 20 godina poverenja srpskom brendu

Promo

19. 09. 2023. u 10:00

PROŠLE su čak dve decenije od kada je jedan srpski brend donjeg veša i kupaćih kostima doneo svetske trendove i učinio ih pristupačnim ženama u Srbiji.

Bonatti – 20 година поверења српском бренду

Foto: Mladen Nađ

Dve decenije postojanja brenda Bonatti i poverenja koje je zavredio na srpskom tržištu, dokaz su da dame pa i muškarci u zemlji vode računa ne samo o kvalitetu, već i dizajnu donjeg veša, pidžama i kupaćih kostima.

Brend Bonatti od 2003. godine prezentuje kupcima u našoj zemlji izuzetne modele koje stvaraju domaći dizajneri, a koje dame sa zadovoljstvom nose. U pamučnim pidžamama završavaju svoj dan, piju jutarnju kafu, a donji veš, za različite prilike ne samo da rado nose, već i rado poklanjaju. Osim pamučnih, svetski trendovi stilizovanja kod kuće doneli su i kod nas elegantnije modele pidžama, spavaćica, bebi dolova i ogrtača koji se sve više traže, uz čipku bez koje se elegantni donji veš ne može ni zamisliti. Kao najtraženiji i najprodavaniji model i pored toga, izdvojio se pamučni brusthalter “Eleonora”. Bez punjenja, žica i ojačanja – nežna podrška i najbolji prijatelj žena u užurbanoj svakodnevici, sa Bonatti pečatom.

Godine iskustva i osluškivanja zahteva kupaca dovele su do toga da Bonatti asortiman nudi modele koji zadovoljavaju potrebe svih tipova građa i pružaju potporu i sigurnost damama koje nose B, C, D i E korpe. U letnjim mesecima Bonatti kupaći kostimi preplave srpska i inostrana kupališta, jer su dezeni, boje i krojevi moderni i prilagođeni svima.

Bonatti danas broji više od 130 prodajnih objekata. Bonatti proizvodi se mogu naći u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji, Grčkoj, Mađarskoj, Bugarskoj, Sloveniji, Italiji, Švajcarskoj, sa tendencijom širenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo