DEVOJČICA IZ VARVARINA STALNO IMA OSMEH NA LICU, ALI I TEŠKU BOLEST: NJeno ime je najbolje opisuje, majka moli humane ljude za pomoć

S.BABOVIĆ

06. 08. 2023. u 07:57

DEVOJČICA iz Varvarina ima samo četiri godine i ime koje najbolje opisuje njen karakter : zove se Mila Petrović i boluje od cerebralne paralize.

ДЕВОЈЧИЦА ИЗ ВАРВАРИНА СТАЛНО ИМА ОСМЕХ НА ЛИЦУ, АЛИ И ТЕШКУ БОЛЕСТ: Њено име је најбоље описује, мајка моли хумане људе за помоћ

Foto:FB

Umiljata i uvek nasmejana devojčica Mila živi samo sa majkom.

- Sa godinu dana je majka upućena sa detetom kod neurologa i doktori su ustanovili da Mila bolje pokreće levu ruku u odnosu na desne - navodi se u apelu Fondacije „Pokrenimo život“. - Nakon pregleda u Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju, uspostavljena je dijagnoza cerebralna paraliza. Mila ne hoda, ne sedi, ne može sama da se hrani i potreban joj je stalni nadzor.

Foto:FB

O Mili brine samo samohrana majka, Mirjana koja na sve moguće načine pokušava da ćerci obezbedi bolje detinjstvo. Moli sve humane ljude da pomognu kako bi njenoj ćerci omogućili rehabilitaciju, fizikalne tretmane, banjsko lečenje i neophodne lekove.

Apel kruži i na društvenim mrežama.

- Mila raste sa osmehom, srećna je i okružena ljubavlju – stoji u apelu za Milu Petrović, gde se dodaje i da je preslatka devojčica imala operaciju oka. - Na žalost, rođena je polumrtva, oživljavana. Porodica živi sa 20.000 dinara primanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)