KADA je Petar iz Beograda sa porodicom otišao na letovanje u Grčku, nije ni slutio da će zbog pokušaja preticanja preko pune linije doživeti pravi pakao.

Milovan

30.07.2023. 19:07

Vozite se vi lepo po srbiji i preticite kako hoćete,ubijanje se do mile volje. Vozite svoju ženu i decu i toliko bezobrazno vozite da je to strasno. I uvek ispadate žrtve. Male su kazne za takve l.dake!!! Treba vam oduzimaju aute,decu dati u hraniteljske porodice jer ste neodgovorni . A vozače treba obavezno zadržati u ludnici na pretragama najmanje mesec dana.

Puz

30.07.2023. 20:10

A da podignete malo nogu s gasa? Zuris ti u Grckoj, pretices na punoj? Bio sam 15 godina u Grckoj, 3 godine u Turskoj kolima, i nikada nisam imao ni jedan jedini problem jer postujem pravila saobracaja. Jedinu kaznu platio sam u CG negde 2004-2005, vozio sam 60 jer jednostavno nisam primetio ogranicenje od 50 pre krivine, bar je policajac tvrdio da ima znak a mozda me i izvacario. Pamet malo u glavu i na nasim putevima a kamo li preko. Svaki dan gledam pametnjakovice koji voze kao da su sami na putu. Preticanje na punoj im je normalna situacija, kao i obilazenje kolone. Izgleda da dobar deo nas nema pojma sta je to nasilnicka voznja i kakve su kazne, ili ih nije briga jer imaju neke seme

Solo

30.07.2023. 20:41

Pa nije ti to Srbija bre ...i treba da platis visoku kaznu pa cak i zatvor jer si mogao da ugrozis neciji zivot a i zivot tvojih saputnika..Bravo Grci..