ALBANSKO rukovodstvo iz južne pokrajane, ohrabreno od Titovog ustavotvorca i ideologa, ubrzano je "brutalnim ekcesima" pristupilo širenju sistematskog straha kod nealbanskog sveta i razvijanju osećanja da su građani drugog reda i nepoželjni

Žika Iz Beč

05.07.2023. 07:08

Znači li to da deca drugova naroda i narodnosti treba da zavrse posao po pitanju Kosova? (Politika se cita izmedju redova) ali uvek neki Vuk se ispreči@?

Ljubica

05.07.2023. 11:09

@ Braca Svako neka krene od sebe i svoje kuće, pa onda na dalje.Umesto da prebacujemo jedni drugima, promenimo to za bolje danas i sutra.Naučimo da i svom narodu oprostimo, jer tudjinu smo to dovoljno činili.

doktor

05.07.2023. 12:17

Srbi su dozvolili da Broz , Kardelj , Dolanc , Vatikan ... i "drustvo" odluce o sudbini Srba na Balkanu ! Oni su odlucili 1941 god. i mi sada vidimo sta su oni tada bili planirali ! Sada je naravno kasno za neke korekcije , koje bi njihova zlodela ispravile i donele neki boljitak nasem narodu ! Sad se vidi da su nas svi "presli" : I Hrvati i Slovenci i Albanci i Bosnjaci i Makedonci , pa cak i Crnogorci ( nisu vise Srbi !? ) ! Sad potomci tih neznalica i glupana pod nazivom "srpska opozicija " zavrsavaju posao" koji su njihove dede i ocevi zapoceli ! Sadasnji Srbi nisu cak ni Boziju pomoc zasluzili , niti ce je dobiti !!