UKIDA SE TIKTOK U SRBIJI? Ministarka Grujičić predložila gašenje svih društvenih mreža na mesec dana

Novosti online

09. 05. 2023. u 20:17

MINISTARKA zdravlja prof. dr Danica Grujičić istakla je da bi svi zajedno kao društvo mogli da probamo da ukinemo društvene mreže na određeni period i da vidimo kakav će rezultat biti.

УКИДА СЕ ТИКТОК У СРБИЈИ? Министарка Грујичић предложила гашење свих друштвених мрежа на месец дана

Foto: N. Skenderija, P. Milošević

- Možda je potrebno na jedno mesec dana prekinuti sve i Fejsbuk i instagram i sve ove mreže i tik tok i tviter. Mesec dana restarta, neka se vrate nekim normalnim akcijama. Tiktok je u žiži javnosti, ništa nije bolji ni Tviter. Imate ljude koji su frustrirani, koji tu svoju frustraciju, umesto da odu kod psihologa i lepo popričaju. Eto poziv mladima, da se opredele za kliničku psihologiju, dajte da pomognemo zemlji - rekla je Grujičić za Pink.

Podsetimo, više dece je ovih dana privedeno na informativni razgovor jer su javno pretili da će počiniti sličan masakr kao što se 3. maja desio u OŠ "Vladislav Ribnikar", ili su veličali zločin koji je počinjen.

- Ja samo molim ove koju pišu kojekakve gluposti, sad će da urade ovo ili ono, ili veličaju ubice ili kriminalce, da samo shvate da oni nisu nikakvi opasni ni momci niti fenomenalne devojke - rekla je Grujičić.

Grujičić je danas ranije navela da je na Dečju kliniku za neuropsihijatriju juče primljeno četvoro dece od kojih je dvoje imalo ideju da treba nekoga da ubiju, a dvoje da ubije sebe, ali su primetivši da sa njima nešto nije u redu došli po stručnu pomoć u ovu zdravstvenu ustanovu i zahtevali da budu hospitalizovani.

(Blic)

BONUS VIDEO: KRV NA ODEĆI DECE - Neobjavljen snimak posle masakra u školi na Vračaru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (3)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima