NAKON OSAM DANA POTRAGE: Policija pronašla nestalu devojčicu iz Ćuprije

Novosti online

21. 04. 2023. u 21:08

BEOGRADSKA policija je pronašla nestalu devojčicu iz Ćuprije.

НАКОН ОСАМ ДАНА ПОТРАГЕ: Полиција пронашла несталу девојчицу из Ћуприје

Foto: Društvene mreže

Ona je pronađena u Beogradu u stanu kod dečka. 

Podsetimo, devojčica Emilija J. (14) iz Ćuprije je nestala prošle nedelje u noći između srede i četvrtka.

Majka nestale devojčice svakodnevno je objavljivala apele, a kako je navela, grupa građana Ćuprije se organizovala i išla u potragu za devojčicom.

Majka devojčice redovno je išla u policiju kako bi proverila kako napreduje potraga za devojčicom.

- Ona se iskrala iz kuće, ujutru sam videla da je nema. Deteta mi nema nedelju dana, šta da mislim, šta jedna majka može da misli - rekla je Nataša.

Kako je rekla, policija je ispitala sve koji bi mogli da imaju bilo kakve informacije, među kojima su i njeni drugari iz odeljenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

Donorstvo je herojstvo