"ĆERKO, MOLI TE MAJKA DA SE JAVIŠ AKO SI ŽIVA" Potresni vapaj majke nestale Emilije - "Ne znamo da li je neko oteo"

Novosti onlajn

20. 04. 2023. u 16:15

EMILIJA Jovanović (14) je nestala u noći između srede i četvrtka, a osam dana od nestanka nema novih informacija o njoj. Potresena majka devojčice, Nataša Jovanović, u programu uživo kroz suze je pozvala svoju ćerku i svakoga ko nešto zna o njenom nestanku da se javi ili njoj ili policiji. Kako je rekla, policija nema nikakvih novih informacija o nestaloj devojčici, a svaki trag joj se gubi i Ulici Filipa Višnjića.

ЋЕРКО, МОЛИ ТЕ МАЈКА ДА СЕ ЈАВИШ АКО СИ ЖИВА Потресни вапај мајке нестале Емилије - Не знамо да ли је неко отео

Foto: Printscreen/TV Prva

- Nemamo nikakve informacije. Imamo prvu i poslednju informaciju da je ušla u Ulicu Filipa Višnjića i tu staje sve. Nemamo nikakvih informacija, to je jedna jedina informacija kojom raspolažemo osam dana. Nikakav automobil, ništa, policija nam je rekla da joj se tu gubi trag. Nije imala telefon, da mi znamo nije imala. Inače nosi mobilni telefon. Nemamo nikakav trag - kaže kroz suze Nataša.

Foto: Društvene mreže

Vidno uznemirena i potresena pozvala je svoju ćerku da da bilo kakav znak, samo da pokaže da je živa.

- Ćerko, javi se samo da nam daš neki znak, da javiš da si živa, majka te moli. Molim ljude dobre volje, ako je neko video ili čuo da nam javi. Tapkamo osam dana u mestu, ne znamo da li je živa ili gladna, da li je neko oteo ili nije. Nemam predstavu gde je otišla, da li je otišla, da li je živa - kaže Nataša, majka nestale devojčice kroz suze.

Nesrećna majka apeluje da se bilo kakva informacija prijavi ili policiji ili njoj.

- Niko ništa ne zna, niko od njenih drugara. Odmah je započeta potraga. Radi policija, ali apsolutno ništa nemaju - kaže majka kroz suze u jutarnjem programu "Prve" televizije.

Devojčica je visoka 160 centimetara, ima 50 kilograma, braon oči i kosu, a bilo kakve informacije o njoj mogu se prijaviti i na telefon 065 5130220.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu