"ĆERKO, MOLI TE MAJKA DA SE JAVIŠ AKO SI ŽIVA" Potresni vapaj majke nestale Emilije - "Ne znamo da li je neko oteo"

Novosti onlajn

20. 04. 2023. u 16:15

EMILIJA Jovanović (14) je nestala u noći između srede i četvrtka, a osam dana od nestanka nema novih informacija o njoj. Potresena majka devojčice, Nataša Jovanović, u programu uživo kroz suze je pozvala svoju ćerku i svakoga ko nešto zna o njenom nestanku da se javi ili njoj ili policiji. Kako je rekla, policija nema nikakvih novih informacija o nestaloj devojčici, a svaki trag joj se gubi i Ulici Filipa Višnjića.

ЋЕРКО, МОЛИ ТЕ МАЈКА ДА СЕ ЈАВИШ АКО СИ ЖИВА Потресни вапај мајке нестале Емилије - Не знамо да ли је неко отео

Foto: Printscreen/TV Prva

- Nemamo nikakve informacije. Imamo prvu i poslednju informaciju da je ušla u Ulicu Filipa Višnjića i tu staje sve. Nemamo nikakvih informacija, to je jedna jedina informacija kojom raspolažemo osam dana. Nikakav automobil, ništa, policija nam je rekla da joj se tu gubi trag. Nije imala telefon, da mi znamo nije imala. Inače nosi mobilni telefon. Nemamo nikakav trag - kaže kroz suze Nataša.

Foto: Društvene mreže

Vidno uznemirena i potresena pozvala je svoju ćerku da da bilo kakav znak, samo da pokaže da je živa.

- Ćerko, javi se samo da nam daš neki znak, da javiš da si živa, majka te moli. Molim ljude dobre volje, ako je neko video ili čuo da nam javi. Tapkamo osam dana u mestu, ne znamo da li je živa ili gladna, da li je neko oteo ili nije. Nemam predstavu gde je otišla, da li je otišla, da li je živa - kaže Nataša, majka nestale devojčice kroz suze.

Nesrećna majka apeluje da se bilo kakva informacija prijavi ili policiji ili njoj.

- Niko ništa ne zna, niko od njenih drugara. Odmah je započeta potraga. Radi policija, ali apsolutno ništa nemaju - kaže majka kroz suze u jutarnjem programu "Prve" televizije.

Devojčica je visoka 160 centimetara, ima 50 kilograma, braon oči i kosu, a bilo kakve informacije o njoj mogu se prijaviti i na telefon 065 5130220.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom