U SRBIJI DANAS KIŠA I SNEG: Proleće nam se vratilo - ali sa vrlo ćudljivim vremenom

Novosti onlajn

19. 04. 2023. u 01:04

U SRBIJI umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom i lokalnim kratkotrajnim pljuskovima, koji će ponegde biti praćeni grmljavinom.

У СРБИЈИ ДАНАС КИША И СНЕГ: Пролеће нам се вратило - али са врло ћудљивим временом

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Vremenska prognoza za Srbiju

Na visokim planinama sneg. Padavine se očekuju uglavnom južnije od Save i Dunava. Po podne i uveče doći će do postepene stabilizacije uz delimično razvedravanje.

Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura će biti od 6 do 10 stepeni, a najviša od 13 do 18 stepeni.

Vremenska prognoza za Beograd

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno, pre podne i sredinom dana sa uslovima za slabu kratkotrajnu kišu.

Kasnije po podne i uveče doći će do postepenog razvedravanja. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 7 do 9, najviša oko 15 stepeni.

Vremenska prognoza za narednih sedam dana

U Srbiji će biti promenljivo oblačno. Do ponedeljka će u većini mesta biti suvo, uz duže sunčane intervale i porast temperature, a padavine će biti lokalne i uglavnom se očekuju u brdsko-planinskim predelima.

Najviša temperatura od 16 do 20 stepeni, a za vikend i početkom sledeće sedmice i do 24 stepena. Od utorka, 25. aprila, ponovo će biti nestabilno u celoj Srbiji sa povremenom kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)