NIKO NEMA SRCE KAO ŽUPLJANI: Stigla neurološka stolica za malog Petra iz Aleksandrovca!

S.BABOVIĆ

30. 03. 2023. u 16:29

TREBALO je manje od dva meseca da Župljani sakupe novac za novu neurološku stolicu za malog Petra Sebića, sedmogodišnjeg dečaka koji boluje od cerebralne paralize.

НИКО НЕМА СРЦЕ КАО ЖУПЉАНИ: Стигла неуролошка столица за малог Петра из Александровца!

Foto:B.Pribanovic

Stolica prilagođena za decu i specifičnom zdravstvenom stanju dečaka stigla je ove nedelju u kuću porodice Sebić u Gornjoj Velikoj Vrbnici. Celu akciju pokrenulo je Udruženje „Badnjak“ iz Aleksandrovca, uz veliku pomoć humanitarca Bobana Pribanovića, jednog od ovogodišnjih dobitnika priznanja "Novosti",za Najplemenitiji podvig godine.

- Petar živi u petočlanoj porodici, sa roditeljima,starijim i mlađim bratom- glasio je prvi apel iz Udruženja „Badnjak.- Neophodna mu je neurološka stolica za decu koja iznosi 905.000 dinara.Kako bi krenulo sa izradom stolice,neophodno je 70 posto od ukupne svote,što iznosi 634.000 dinara.

Zahvaljujući brojnim firmama,pojedincima, humanitarcima, vinarima, institucijama u Aleksandrovcu,sakupljeno je više od 1,4 miliona dinara, a sredstva su se skupljala i nakon što je obezbeđen novac za stolicu, kako bi Petar dobio što bolju terapiju i nastavio lečenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a