PREDIVNA MALTA, SVA OD ČIPKE I MEDITERANA: Putovanje koje ćete pamtiti ceo život

Promo

12. 03. 2023. u 16:00

MALTA , ili zvanično Republika Malta, mala je i gusto naseljena ostrvska država koju sačinjava arhipelag u sred Sredozemnog mora na jugu Evrope. Iako fizički čini deo severne Afrike, Malta se smatra delom južne Evrope. Malta je pretežno brdovito ostrvo sa najvišim vrhom od 244m. Površinskih vodenih tokova nema, pa je vegetacija ostrva skromna. Klima je sredozemna sa izuzetno blagim zimama.

ПРЕДИВНА МАЛТА, СВА ОД ЧИПКЕ И МЕДИТЕРАНА: Путовање које ћете памтити цео живот

FOTO: Promo

Obala Malte  je samo delimično razuđena. Ceo arhipelag čine tri ostrva: Malta, Gozo i Komina. Saobraćaj se na Malti obavlja levom stranom, kao u Velikoj Britaniji. Malteška kultura je spoj mnogih kultura koje su tokom vekova bile u dodiru sa ostrvima. To su mahom okolne mediteranske kulture, ali i kulture zemalja koje su vladale Maltom pre sticanja nezavisnosti.

FOTO: Promo

 

Kuhinja je tipično mediteranska, bazirana na lokalnim sezonskim proizvodima i plodovima mora. Najveći je uticaj italijanske kuhinje, posebno sicilijanske, ali su primetni i uticaji tuniške, španske, berberske, britanske i francuske kuhinje.

Hotel Hilton Malta 5* nalazi se u naselju Portomaso na obali, u Sent Džulijanu. Nalazi se 15 minuta vožnje od prestonice ostrva, Valete.

FOTO: Promo

 

Hotel  se sastoji se od 413 smeštajnih jedinica koje pružaju pogled na baštu, marinu Portomaso i Sredozemno more. Sve sobe sadrže balkon, TV, WiFi, minibar i pribor za pripremu čaja i kafe.

FOTO: Promo

 

Hilton Malta 5*  ima 3 restorana i 3 bara.

Hotel se nalazi na svojoj plaži.

FOTO: Promo

 

Usluga u hotelu Hilton Malta 5*  je B&B i HB. Hotel ima 3 restorana (Blue Elephant, Oceana i The Gazebo Restaurant) i 3 bara (Quarterdeck Bar, Vista Loby Lounge i Aqua Bar).

FOTO: Promo

 

Hotel ima dva spoljašnja bazena i jedan unutrašnji.

FOTO: Promo

 

Za druge ponude na istoj destinaciji, možete se informisati putem zvaničnog sajta, gde istovremeno možete uraditi i online rezervacije ukoliko pronađete svog favorita među hotelima iz naše ponude na Malti.  Ne zaboravite da su u ponudi naše agencije i prelepa Hurgada , magični Tunis i gostoljubiva Turska , a za sve informacije koje su vam potrebne, možete nam se obratiti putem call centra - 011 655 78 00. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili