VODITE računa kome pozajmljujete kola jer bi u suprotnom mogli da ostanete bez njih - ovo bi, u najkraćem, bila poruka pisaca Nacrta izmena Zakona o saobraćaju. Ovaj propis predviđa oduzimanje vozila zbog nasilničke vožnje, odnosno 18 najtežih prekršaja, među kojima su vožnja pod dejstvom alkohola sa više od 1,2 promila u krvi, odbijanje alko-testa, vožnja bez vozačke dozvole ili tokom mere zabrane upravljanja vozilom, preticanje kolone preko pune linije itd.

Simon

12.03.2023. 09:00

Šta samo to?a ja pomislio streljanje na licu mesta šty će biti sa blindiranim bitangama njima kao nagrada sleduje auto koji je oduze...t

Zoran14223

12.03.2023. 22:42

Kaki bre1,2 kaki bakraci. 0 i samo 0. Sve preko toga trajno oduzimanje vozacke dozvole i zabrana upravljanja motornim vozilom na teritoriji Republike Srbije. Nisam za oduzimanje vozila, nekako mi je to grubo. Da mi neko oduzme nesto sto sam ja kupio? Ovako samo opremiti sudiju za prekrsaje sa ostrim makazicana i stvar resena. Pa da vidis bato kad se procuje da su njima par isekli kako su mirni i razumni za volanom.