OBDUKCIONI NALAZ POSLE SMRTI TRUDNICE: Još nema izveštaja patologa

N. J.

08. 03. 2023. u 12:55

Nalaz obavljene kliničke obdukcije i izveštaj inspektora Ministarstva zdravlja posle smrti trudnice Isidore Puzović (25) u Opštoj bolnici u Užicu, još nisu završeni, rečeno je "Novostima" u Zdravstvenom centru Užice.

ОБДУКЦИОНИ НАЛАЗ ПОСЛЕ СМРТИ ТРУДНИЦЕ: Још нема извештаја патолога

Privatna arhiva

Ova mlada žena preminula je u noći između prošlog četvrtka i petka u Opštoj bolnici u Užicu, u šestom mesecu trudnoće, a sahranjena je prošle subote na užičkom groblju Sarića osoje.

Podsetimo, interna komisija formirana u Opštoj bolnici Užice dala je svoj izveštaj, prema kome su svi dijagnistički i terapijski postupci sprovedeni u interesu pacijentkinje, a u skladu sa medicinskim postulatima.

Izveštaj patologa o kliničkoj obdukciji tela Isidore Puzović, a koja je urađena 3. marta, prema rečima direktora OB Užice, još nije završen. Očekuje se i da svoj izveštaj obelodani i inspektor Ministarstva zdravlja koji je obavio stručni nadzor u pomenutoj zdravstvenoj ustanovi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)