POMOZIMO GRAĐANIMA TURSKE: Otvoren broj telefona na koji građani slanjem SMS poruke mogu donirati novac za pomoć porodicama poginulih

Novosti online

11. 02. 2023. u 11:41

OTVOREN je broj telefona na koji građani slanjem SMS poruke mogu donirati novac koji će biti iskorišćen za saniranje posledica zemljotresa u Turskoj i za pomoć porodicama poginulih.

ПОМОЗИМО ГРАЂАНИМА ТУРСКЕ: Отворен број телефона на који грађани слањем СМС поруке могу донирати новац за помоћ породицама погинулих

Foto: AP

Broj telefona na koji svi građani Srbije mogu poslati SMS poruku je 1003. Cena poruke je 200 dinara i može se poslati sa mreža svih mobilnih operatora koji posluju na teritoriji Republike Srbije.

Podsećamo, jug Turske u ponedeljak pogodio je razorni zemljotres, koji je sa sobom odneo veliki broj žrtava i načinio ogromnu materijalnu štetu.

Akcije spasavanja još uvek su u toku.

BONUS VIDEO:

TUŽNA SLIKA IZ SVEMIRA: Satelitski snimci lokacija u Turskoj u blizini epicentra zemljotresa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije