IBAR U BLAGOM PORASTU: U Kosovskoj Mitrovici spasioci i nadležne službe obilaze poplavljena područja (VIDEO)

D. Z.

21. 01. 2023. u 16:14

VODOSTAJ reke Ibar u Kosovskoj Mitrovici danas popodne je u blagom porastu.

ИБАР У БЛАГОМ ПОРАСТУ: У Косовској Митровици спасиоци и надлежне службе обилазе поплављена подручја (ВИДЕО)

foto D-Z.

Prema rečima Aleksandra Spirića, predsednika Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica, sve nadležne ekipe konstantno na terenu i prate razvoj situacije.

- Ekipa vatrogasne službe jutros su u Česminom lugu imali intervenciju spasavanja starice koja u prvom naletu vode nije želela da napusti svoj dom. Starica je dobor i na sigurnom je – izjavio je za predsendik Spirić, pojasnivši da su cisterne sa tehničkom vodom i dalje raspoređene po gradu.

Ekipe JKP "Vodovod Ibar" i dalje pokušavaju da dođu do rešenja kako bi građani dobili vodu dok su ekipe vatrogasne službe dostavile odeljenju za dijalizu u KBC čistu vodu.

BONUS VIDEO - IBAR PLAVI PRIOBALjE: Proglašena vanredna situacija na delu teritorije Kraljeva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar