MILENA POPOVIĆ SE NIJE POJAVILA: Odloženo današnje ročište u slučaju ubistva Olivera Ivanovića

D. Z.

11. 01. 2023. u 14:55

DANAŠNjE ročište u slučaju ubistva Olivera Ivanovića nije održano jer je bivša nevenčana Ivanovićeva supruga Milena Popović, koja je trebala danas da svedoči obavestila sud da ne može da prisustvuje ročištu i zatražila je da se ono održi posle 16 januara.

МИЛЕНА ПОПОВИЋ СЕ НИЈЕ ПОЈАВИЛА: Одложено данашње рочиште у случају убиства Оливера Ивановића

Foto: Instagram printskrin/milena_bogdan

Kako je "Novostima" izjavila advokatica Jovana Filipović sudija Valjon Kurtaj zakazao je sledeća ročišta za 22. i 23. februar odnosno za 14. i 15. mart.

- Očekujeo da će se Popovićeva pojaviti na sledećem ročištu pogotovu što ona tvrdi da poseduje određene informacije koje mogu uticati na ovaj postupak, a budući da je živela sa pokojnim Ivanovićem smatramo da može da pomogne u ovom slučaju – istakla je za Novosti advokatica Filipović pojasnivši da ukoliko se Milena Popović ne pojavi ni na sledećem ročištu da će se pred sudom pročitati njena prvobitna izjava.

Inače na današnjem ročištu advokat Faruk Korenica predložio je nove sveodke u slučaju odbrane njegovog klijenta Nedeljka Spasojevića jednog od optuženih vezano za krivična dela koja su, kako se navodi u optužnici, dovele do ubistva lidera G.I. Olivera Ivanovića.

Pored Jovanovića u ovom slučaju optuženi su Marko Rošić, Silvana Arsović , Dragiša Marković, Rade Basara i Žarko Jovanović.Suđenje se odvija po trećoj dopunjenoj optužnici a Oliver Ivanović je ubijen 16 januara 2018 godine, ispred prostorija svoje stranke G.I. SDP .

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili