"SVI VOLE DOMAĆE" Piletina Perutnina Ptuj neizostavni deo vaše praznične trpeze

Promo

28. 12. 2022. u 16:00

SVI sa radošću iščekujemo praznike koji su odmah iza ugla. Ovo su momenti koji nas ujedinjuju, okupljaju i unose toplinu u naš dom.

СВИ ВОЛЕ ДОМАЋЕ Пилетина Перутнина Птуј неизоставни део ваше празничне трпезе

Foto: Promo

Iako svako ima svoj ukus, ipak postoje neke stvari koje nas drže na okupu i oko čega se svi slažu bez obzira na to koliko smo različiti, pa se trudimo da sa ljubavlju pripremimo trpezu i nedeljama planiramo kako udovoljiti svima.

I mada ne vole svi isto, svi se zasigurno možemo složiti oko jedne stvari – piletine.

Ali, da li ste ikada probali domaće sarme pripremljene od mlevenog mesa pilećeg karabataka? Vaši gosti će prosto obožavati pileću leskovačku mućkalicu. Mnogi su već probali pileću Karađorđevu šniclu i obožavaju je, ali zašto ne testirati lovačke šnicle sa pilećim fileom? Ruska salata sa sočnim pilećim mesom podjednako ukusna a mnogo nutritivno korisnija od tradicionalne koju su spremale naše bake, možda baš ove godine zaslužuje da se nađe na vašoj prazničnoj trpezi.

Foto: Promo

Svi ovi recepti neće biti mogući bez Natur piletine Perutnine Ptuj. Domaća piletina prirodno uzgojena u Srbiji, koje ne samo da je ukusna već i jednostavna za pripremu čitave lepeze jela, a zbog svog izvor vitamina, proteina i zdravih masti, izbalansirane je kalorijske vrednosti i pogodno za sve uzraste i načine ishrane.

Možda ne volimo svi da jedemo istu hranu, ali svi volimo domaće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati