TELEVIZIJSKA serija "Popadija", čije je emitovanje nedavno počelo, izazvalo je nezadovoljstvo vernika Srpske pravoslavne crkve.

Svensrb

23.11.2022. 10:22

Bio sam ratno siropče, pa sam bio i partizan kao dete od 14 godina. Komunista pravi. Danas imam 92 godine. Idem u Švedsku crkvu. Preveo sam njihov "Očenaš" u bobu je isti ka naš. Ja veruijem u Crkvu i poštujem jer je ona jedina koja čuva svetionje i ono što Čoveku i Ženi i Deci treba to je glavno. Kada ostarite ko ja onda ćete me razumeti!!!

Petar

23.11.2022. 11:50

Већ у најави ове серије Телевизије са националном фреквенцијом, на којој нема ни слова основног писма државе у којој емитују свој програм, паметним гледаоцима, а посебно верницима је било јасно све ово о чему је говорио епископ наше великомученичке православне Цркве. И само наивнима није јасно ко је прави финансијер оваквих гадости - наравно сорошевске НВО и оне западне структуре које на све начине хоће да преуме наш народ и омрзну му Цркву, породицу и све традиционалне вредности, уграђене у духовну вертикалу нашег народа. Бојкотовати ту ТВ!

Dalila

29.11.2022. 10:06

iz mog ugla nije huljenje crkve , naprotiv .Veoma dobra serija sa puno detelja pa treba svaka epizoda da se gleda bar 2 puta. Glumci fenomenalni.