DO POBEDE - JEDNA TERAPIJA: Pomoć Aleksandri Rusimović iz Zubinog Potoka da uspešno okonča lečenje

D. ZEČEVIĆ

28. 10. 2022. u 06:00

ZAHVALjUJUĆI humanim ljudima, uz čiju smo pomoć sakupili novac za tretmane u jednoj turskoj klinici, moja supruga je nedavno posle punih 15 godina stala na svoje noge.

ДО ПОБЕДЕ - ЈЕДНА ТЕРАПИЈА: Помоћ Александри Русимовић из Зубиног Потока да успешно оконча лечење

Aleksandra Rusimović, Foto Privatna arhiva

Sada hoda uz pomoć hodalice, ali je, kako su nam lekari rekli, potrebna još jedna terapija da bi koračala samostalno.

Ovako Milun Rusimović iz okoline Zubinog Potoka govori o trenutnom zdravstvenom stanju supruge Aleksandre (40). Ne skriva radost zbog velikog poboljšanja koje je postigla, ali ni nadu da će uz pomoć dobrih ljudi, njegova supruga uspeti potpuno da se oporavi i da samostalno hoda.

Aleksandra, majka tinejdžera Marka (16), zbog upale kičmene moždine bila je dugo vezana za kolica, ali su humani ljudi i kako Milun kaže, tekstovi u "Novostima", obezbedili da ode u Tursku na lečenje gde je i načinila prve korake.

- Doktori tvrde da bi mogla da se oslobodi pomagala za kretanje, posle još jednog tretmana koji nam je zakazan za početak decembra. Iako smo deo novca za taj, nadamo se poslednji odlazak u Tursku sakupili, nedostaje nam još 6.500 evra, ali do 15. novembra moramo da potvrdimo dolazak - kaže Milun, inače profesor razredne nastave.

Iako profesor biologije, Aleksandra zbog bolesti nikada nije radila. Pre nedavnog odlaska u Tursku godinama je bila u kolicima. Ipak, uz pomoć Ljiljane Perović, humane žena iz Zubinog Potoka koja je angažovala svoje prijatelje, ali i čitalaca "Novosti" prikupljena su sredstva za nedavni Aleksandrin odlazak u Tursku.

- Nadam se da će hodati potpuno samostalno. Od našeg sina Marka i mene niko na svetu ne bi bio srećniji - iskren je Milun.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)