ODLUKA Srbije da zabrani šetnju u okviru "Evroprajda" i tako izbegne nerede na ulicama, zaštiti svoje građane i goste iz inostranstva, u briselskim krugovima pročitana je kao korak nazad u poštovanju ljudskih prava. Veliko razočaranje opipljivo je u saopštenjima tamošnjih zvaničnika koji izražavaju nadu da će se neko čudo desiti u poslednji čas i da će se zastava duginih boja razviti u subotu beogradskim ulicama.

Komentari (12)

Milos

15.09.2022. 11:20

А кога ми уопште имамо у том Бриселу? Духовника, ментора, лајф коуча, гуруа...? Шта се њих тичу наши плесни кораци и кога овде занима шта они мисле?

Jovana

15.09.2022. 11:21

А što se toliko opterećujete Evropskom unijom koja se raspada, kada ni narod srpski ne želi u uniju. Kako će nas tek onda poštovati, kada nas danas ovako "uvažavaju"? Ma neka šetaju gde hoće, ali obezbeđenja neće biti, pa na njihov rizik. Sledeći put neće dolaziti...

Pol

15.09.2022. 11:26

Idiotska tema.Neka idu svojim kucama i šetaju u svojim zemljama.Tamo negde,možda njihova šetnja ima značenje.U Srbiji se sprema zimnica i deca nam krenula u školu.To je važno,izmedju ostalog.

Cika Velja

15.09.2022. 11:32

A gde su prava LGBT populacije i svakog gradjanina R. Srbije po pitanju zagadjenja osiromasenim uranijumom??? Jel su se i tad postovala ljudska prava??? Parada se otkazuje zbog opasnosti od zracenja na otvorenom prostoru??? Jel moze ovako da se kaze???