VELIKI USPEH: Vulin uputio čestitku Snežani Momčilović povodom osvojene zlatne medalje na "Svetskim policijskim igrama"

Novosti online

25. 07. 2022. u 20:37

MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin uputio je čestitku Snežani Momčilović povodom osvojene zlatne medalje na "Svetskim policijskim igrama" u Roterdamu.

ВЕЛИКИ УСПЕХ: Вулин упутио честитку Снежани Момчиловић поводом освојене златне медаље на Светским полицијским играма

Foto: MUP

- Proteklih dana pripadnici Sportske jedinice MUP-a Srbije pokazali su čitavom svetu da srpska policija ima najbolje rvače. Osvajanjem zlatne medalje u praktičnom streljaštvu u  kategoriji "Lady", u oštroj  konkurenciji, pokazali ste da srpska policija ima i izuzetne strelce. Hvala vam što požrtvovanom borbom iznova potvrđujete činjenicu da Srbija ima vrlo razvijenu i visoko kvalitetnu policiju. Obradovali ste celo Ministarstvo unutrašnjih poslova, baš kao i celu Srbiju - navodi se u čestitki ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

Pripadnica Sportske jedinice i Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata MUP-a Srbije Snežana Momčilović osvojila je zlatnu medalju u praktičnom streljaštvu, u kategoriji "Lady" na "Svetskim policijskim igrama" ostavivši iza sebe predstavnice iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i Sjedinjenih Američkih Država.

BONUS VIDEO - CIPELE IZ KOZNIKA ČEKALE 400 GODINA: Otkriće arheologa između Aleksandrovca i Brusa

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo