VATROGASAC IZ UŽICA GASIO POŽAR SOPSTVENE KUĆE: Zahvaljujući posvećenom radu ministra Vulina sedmočlana porodica dobila novi dom

Z.U.

08. 07. 2022. u 09:45

NA inicijativu ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina obezbeđena sredstva za izgradnju nove kuće vatrogascu iz Užica kome je domaćinstvo izgorelo u požaru.

ВАТРОГАСАЦ ИЗ УЖИЦА ГАСИО ПОЖАР СОПСТВЕНЕ КУЋЕ: Захваљујући посвећеном раду министра Вулина седмочлана породица добила нови дом

Foto: Sindikat srpske policije

Krajem decembra 2021. godine sedmočlana porodica Toković iz Užica ostala je bez svog domaćinstva usled velikog požara u kome je njihov porodični dom u potpunosti izgoreo. 

Foto: Sindikat srpske policije


Slavoljub Toković, zaposlen u Sektoru za vanredne situacije u Užicu, bio je na intervenciji gašenja požara u momentu kada je njegov porodični dom goreo. 

Foto: Sindikat srpske policije


Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin koji je svojim radom zaista i dokazao da je briga za običnog čoveka i zaposlenog prioritet njegovog rada, lično se zainteresovao za slučaj vatrogasca iz Užica i svojim autoritetom uspeo je da obezbedi kompletan materijal za izgradnju nove kuće porodici Toković, a u projektu izgradnje nove  kuće veliku pomoć pružile su i njegove kolege iz Ministarstva unutrašnjih poslova. 

Foto: Sindikat srpske policije

 

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izuzetno vodi računa o zaposlenima, a njegov gest izazvao je veliku pažnju i među pripadnicima policije, ali i među građanima Srbije.

Ovu nesvakidašnju priču objavio je Sindikat srpske policije na svojim društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

DOČEK ZA PREDSEDNIKA NA ODVRAĆENICI: Vučića pozdravio okupljeni narod

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove