KADA bismo svi mi Principi, a ima nas mnogo, rasutih svuda po svetu, stali jedno drugom na ramena, a na drugoj strani bio Gavrilo, opet bi nas za glavu nadvisio.

Komentari (4)

Smederevac

10.06.2022. 13:17

Da li slaviti lik i delo Gavrila Principa koji je ubio Austrougarskog cara i tako naneo svojoj zemlji stetu u svemu a prvenstveno ljudsku (2/3 Srba ubijeno)???

Mr Radomir Scepanovic

10.06.2022. 16:22

Гаврило, вечна ти слава! БиХ је у саставу Србије! Због БиХ је био Први светски рата! Да ли треба и Трећи? Дејтонским споразумом. Србија је изгубила 51% своје теритирије! Због БиХ је избио Први светски рат! Метак Гаврила Принципа, који је променио историју! Метак који је срушио Аустро-Угарско царство! То Србији никада нису заборавили! Биће тога још!

Nemanja

30.06.2022. 22:49

Орден са Карађорђевом звијездом је одликовање из 2009. године... Какви Црни Потоци и бакрачи! Забога уозбиљите се, тај манипулатор Миле Принцип је најприје изјавио да је тај орден са Солунског фронта, па кад сам му оборио ту тезу, онда је измислио орден Карађорђеве звијезде. Истине ради, Пепо Принцип јесте добио орден и то орден Светог Саве IV реда који му је послао краљ Александар 1924. године када је Пепо молио за уступке због значаја Гаврила Принципа.