ZASTRAŠUJUĆI IZAZOV NA TIKTOKU: Semenom tečnošću iz šprica prskaju prolaznike, slučaj iz Mirijevskog bulevara zgrozio javnost

Novosti online

21. 05. 2022. u 22:18

DECA sve češće upadaju u razne opasne situacije tako što se snimaju dok se guše plastičnim kesama, jedu cimet i voze se "prikačena" na žice trolejbusa, a adolescenti divljaju automobilima, ugrožavajući tako i sebe i druge, a sve to završava na društvenim mrežama.

ЗАСТРАШУЈУЋИ ИЗАЗОВ НА ТИКТОКУ: Семеном течношћу из шприца прскају пролазнике, случај из Миријевског булевара згрозио јавност

Foto Instagram printscreen

Javnost je ostala zgrožena nakon vesti da je u utorak uveče muškarac N. M. (25) semenom tečnošću iz šprica isprskao devojku S. M. (26) u Mirijevskom bulevaru.

Još šokantnije je zvučala odbrana uhapšenog kada je policiji rekao da je to učinio zbog "čelendža" na društvenoj mreži Tiktok, koji mu je, kako je objasnio, bio zanimljiv.

Ova rečenica jeste još jedan dokaz da ne postoji izazov sa društvenih mreža koji se ne može nadmašiti (jer su izazovi sve gori), mišljenje je stručnjaka sa kojima je Kurir razgovarao.

I zaista, prethodnih godina deca su upadala u razne opasne situacije tako što su se snimala dok se guše plastičnim kesama, voze "prikačena" na žice trolejbusa, a adolescenti su divljali automobilima, ugrožavajući tako i sebe i druge.

Sve te bizarne scene završavale su na Tiktoku.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

IZMEĐU BOROVE ŠUME I ČISTOG MORA: Topla preporuka za hotel Sealife Kemer Resort 5*