TELO NEPROMENJENO ŠEST MESECI POSLE SAHRANE? Ispovest Zukorlićevog saradnika koji je prisustvovao ekshumaciji (FOTO)

Novosti online

07. 05. 2022. u 23:25

BURA koju je u javnosti izazvala ekshumacija lidera Stranke pravde i pomirenja i nekadašnjeg muftije Muamera Zukorlića ne jenjava.

ТЕЛО НЕПРОМЕЊЕНО ШЕСТ МЕСЕЦИ ПОСЛЕ САХРАНЕ? Исповест Зукорлићевог сарадника који је присуствовао ексхумацији (ФОТО)

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Usame Zukorlić, sin pokojnog narodnog poslanika, podelio je na svojim profilima na društvenim mrežama potresnu ispovest bliskog saradnika svog oca koji je u ime porodice prisustvovao obdukciji.

- Alah me počastio da ko verni pratilac rahmetli muftije, otkopam mu mezar i da ga još jednom uzmem u ruke i zagrlim. Kako smo ga ispratili, tako smo ga opet sreli. Porodica mi je ukazala veliku čast da budem njihove oči na obdukciji. Svedok sam njegove lepote. Telo nepromenjeno. Ja ne znam je li to normalna pojava nakon šest meseci, ali sam gledao i crvenilo njegovog mesa i velike količine krvi. Alahu hvala što mi dade da služim takvog lidera 15 godina - napisao je na društvenim mrežama Hasan Dautović.

Nekadašnji muftija i lider Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić, podsetimo, nakon ekshumacije na groblju u selu Orlju i obdukcije koja je urađena na Odeljenu za patologiju Opšte Bolnice u Novom Pazaru, je sahranjen u dvorištu džamiju Altun Alem koja se nalazi u centru tog grada.

Pokopu nekadašnjeg narodnog poslanika prisustvovali su imami Islamske zajednice u Srbiji koji deluju na teritoriji Novog Pazara, ali i mnogobrojni vernici koji su ponovo došli da molitvom isprate svog duhovnog vođu.

Ekshumacija je sprovedena jer Usame Zukorlić, koji je nasledio oca na čelu partije, podsetimo, tvrdi da je jedna laboratorija utvrdila da postoji visoka verovatnoća da je Muamer Zukorlić otrovan teškim metalima, a druga da je otrovan hranom.

Nekadašnji muftija preminuo je iznenada 6. novembra u 51. godini. Kao uzrok smrti tada je navođen srčani udar.

BONUS VIDEO - SPEKTAKULARNO: Pogledajte kako je Novi Pazar dočekao Vučića

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili