STIŽE i nova novčana pomoć države. Posle podrške svima koji su zaposleni u zdravstvu, država je odlučila da finansijski pomogne još jedan sektor u javnoj upravi.

Komentari (4)

Ana

11.04.2022. 16:18

Pomoc svima sa prihodima, a gradjanima bez prihoda (stariji od 65 godina bez penzija I nezaposleni) nista, BA's humano ( kad nemas nestani, a daj onima sto imaju)....

Marko

11.04.2022. 17:43

Mnogima je potrebna finansijska pomoć, ali tako jednokratno deljenje novca pojedinim licima u nekim delatnostima nije nikakvo rešenje. U socijalnim ustanovama su izuzetno mala primanja u odnosu na posao koji obavljaju, takođe i vaspitačice u dečijim obdaništima, kao u i profesori u školama imaju male plate. Država treba da smanji nepotrebne troškove na izgradnji skupih autoputeva, da prestane da subvencioniše strana preduzeća i da racionalnije troši budžet. Tako bi se podigle plate onim zaposlenima koji su na budžetu. U ovoj godini sve je poskupilo za 30%, a uskoro biće i više, pa ta crkavica koju država daje jednokratno nema nikakav efekat.

buki

11.04.2022. 18:32

Svi su dobili ponešto osim prosvetara, ali da budem iskrena, nisu ni zaslužili, jer ih nema više od 2-3% koji su glasali za SNS i Vučića. Da im da i trinaestu platu, opet bi bili protiv njega, jer oni su pobogu ''nešto pametniji'' od osatlog stanovništva.