VREMENSKA PROGNOZA ZA 7. APRIL: Ponesite kišobran, stiglo zahlađenje, živa u termometru spustiće se i do 10 stepeni

Novosti online

07. 04. 2022. u 01:05

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА 7. АПРИЛ: Понесите кишобран, стигло захлађење, жива у термометру спустиће се и до 10 степени

Foto: P. Milošević

VREME U SRBIJI

Nastavlja se promenljivo aprilsko vreme. U danu pred nama 5 do 10 stepeni hladnije. Već večeras kiša i pljuskovi na jugu, a u toku noći padavine se očekuju u celoj zemlji. Sutra sredinom dana razvedravanje. Stiže i svežiji vazduh i spušta temperaturu. Ujutru od 6 stepeni, najviša dnevna do 16.

 

PROGNOZA ZA BEOGRAD

I u Beogradu sutra pre podne s kišobranom u ruci. Po podne bez padavina i do 14 stepeni.

ČETVRTAK0 7. 4. 2022 - Pretežno oblačno i hladnije mestimično sa kišom i pljuskovima koji će ponegde na jugu i jugoistoku biti praćeni grmljavinom. Posle podne postepen prestanak padavina i razvedravanje prvo na severu i zapadu. Vetar slab do umeren i severozapadni, uveče u skretanju na jugozapadni. Jutarnja temperatura od 6 do 10 , a najviša od 12 do 16 stepeni.

PETAK 8. 4. 2022 - Umereno oblačno sa sunčanim intervalima, suvo i toplo. Vetar umeren jugozapadni. Najniža temperatura od 4 do 10, a najviša od 19 do 23 stepena.

SUBOTA 9. 4. 2022 - Postepeno naoblačenje pre podne na severu, a posle podne i u ostalim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, a na visokim planinama uveče sa snegom. Vetar umeren, a na severu Vojvodine jak severozapadni i zapadni. Najniža temperatura od 6 do 14 , a najviša od 19 do 24 stepena.

NEDELjA 10. 4. 2022. - U nedelju oblačno sa kišom, na visokim planinama sa snegom i osetno hladnije, uz umeren, ponegde i jak severni. U drugom delu dana prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Najniža temperatura od 4 do 8, a najviša od 11 do 14 stepeni.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri