STANJE NA PUTEVIMA: Na Horgošu, Kelebiji i Batrovcima čeka se 120 minuta, ali od jutros se preporučuje poseban oprez u vožnji

Tanjug

17. 01. 2022. u 07:41

PREMA podacima AMSS, na graničnim prelazima nema zadržavanja putničkih vozila.

СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА: На Хоргошу, Келебији и Батровцима чека се 120 минута, али од јутрос се препоручује посебан опрез у вожњи

Arhiva

Na graničnim prelazima Horgoš, Kelebija i Batrovci na teretnim terminalima se čeka 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, navedeno je u saopštenju AMSS.

Moguća pojava poledice

Zbog najavljenih niskih temperatura na putevima u Srbiji postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima, saopštilo je preduzeće "Putevi Srbije".

Zbog zadržavanja snega na pojedinim deonicama preporučuje se oprezna vožnja.

Na putnim pravcima I prioriteta / A kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Ivanjice, Novog Pazara, Vranja. Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni.

Putevi Srbije savetuju vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze oprezno i pažljivo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove