Praznična dekoracija koja će utopliti vaš dom

Promo

24. 12. 2021. u 14:15

NOVOGODIŠNjI i božićni praznici uvek su povod za radost i porodično okupljanje, a ono što takođe doprinosi dobrom raspoloženju i toplini doma jeste praznična dekoracija. Najvažnije je da budete inspirisani i da vaša kreativnost zablista u punom sjaju i pokrene prazničnu čaroliju.

Празнична декорација која ће утоплити ваш дом

Foto: Forma ideale

U belim enterijerima kombinacija bele i metalik novogodišnje dekoracije izgleda magično, a odličnu podlogu za snežni doživljaj daje belo staklo sistema elemenata MOLISE. Zbog kombinacije sa artisan hrastom deluje ušuškanije i udobnije. Kombinacija različitih materijala u ambijentu doprinosi bogatstvu i slojevitosti enterijera, pa možete kombinovati drvo u vidu komada nameštaja, tkaninu i plastične ili kristalne dekorativne ukrase na jelci.

Svaku prazničnu trpezu učinićete još svečanijom postavljanjem nadstolnjaka, a NG nadstolnjak 32x150 možete kao dekoraciju staviti i na klub sto MOLISE, u okviru dnevnog boravka.

Novogodišnje zelenilo nezaobilazno je u prazničnoj dekoraciji. Ključni detalj svakako je velika novogodišnja jelka, a jelka u saksiji u dimenziji 60 cm praktičan je dodatak za svaki ambijent. Elementi zelenila, poput venčića i girlande, idealni su za ukrašavanje ulaznih vrata, stepeništa... Možete ih dopuniti novogodišnjim ukrasima i rasvetom i postići još lepši efekat.

Uz bele novogodišnje ukrase, sjajno se slaže kombinacija zlatne i srebrne. Listopadne biljke ne pripadaju novogodišnjoj dekoraciji, pa vaze za cveće mogu krasiti metalik novogodišnji listovi koji će biti pravi šik detalj. Koristite i srebrne i zlatne svećnjake i fenjere. Metalik izgleda predivno i dodaje sjaj belom dekoru.

Kombinacija crvene i zlatne tradicionalna je novogodišnja dekoracija, a uz par korisnih saveta može izgledati šik i savremeno. Ove boje simbol su prazničnih momenata i ugodnih porodičnih večeri i doprinose osećaju topline u domu.

Sistem elemenata GENETIC, koji čine spoj dekora sonoma hrasta i bež frontova u sjaju, daje odličnu podlogu ovoj tradicionalnoj dekoraciji (VLOG).

Foto: Forma ideale

Ispod jelke kao dekoraciju možete postaviti družinu koju čine nasmejani Deda Mraz, figure patuljka i irvasa. Oni će uneti dodatnu toplinu i probuditi divne emocije svaki put kada ih pogledate.

Dodatni detalji može biti minijaturno drveće, zatim girlande i već dekorisani novogodišnji venčići koji su savršeni akcenti za stolove, police za knjige i druge komade nameštaja gde vam se uklope.

Foto: Forma ideale

Jednu policu u domu, po savetu dizajnera enterijera Forma Ideale, možete dekorisati sa više detalja različitih materijala, od metalnih do keramičkih, u kombinaciji sa već ukrašenim srmama koje će ih grliti u topli zagrljaj. Fenjer je sjajna dekoracija, pored kog možete postaviti vama omiljenu novogodišnju keramičku figuru. Dok se vašim domom širi miris cimeta i pomorandže, ili kuvanog vina, neka vaš klub stočić krasi novogodišnji tanjir, u zlatnom dekoru, pun medenjaka, a upalite i novogodišnje sveće što će doprineti odsjaju zlatnih ukrasa po prostoriji.

Prazničnom dekoracijom utoplićete dom, useliti u njega dodatni osećaj radosti i pokloniti i sebi i onima koje volite, nezaboravne trenutke bezbrižnosti tokom prazničnih dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!