ANA BEKUTA PROLAZI KROZ NAJTEŽI PERIOD: U poslednja dva meseca izgubila partnera, kumu i najbolju prijateljicu

Novosti online

27. 11. 2021. u 21:37

MILUTIN Mrkonjić, visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije i dugogodišnji partner Ane Bekute preminuo je danas u 79. godini, a pevačica se do poslednjeg trenutka nadala da će mu biti bolje.

АНА БЕКУТА ПРОЛАЗИ КРОЗ НАЈТЕЖИ ПЕРИОД: У последња два месеца изгубила партнера, куму и најбољу пријатељицу

Foto: Instagram

Milutin i Ana bili su u skladnoj zajednici 10 godina, a njihov odnos dugo je intrigirao javnost, naročito zbog toga što je on bio oženjen kada je upoznao pevačicu.

Njih dvoje, tek posle pet godina odlučili su da ispričaju kako je izgledao njihov prvi susret.

- Jedina žena sa estrade koju nisam znao bila je Ana. Upoznali smo se na koncertu Šabana Šaulića, ona je došla i uzela mikrofon da peva. Pitao sam ko je ova žena, oni mi rekoše da je Ana Bekuta. Ja je nisam prepoznao, video sam je na televiziji ranije, ali nisam znao da tako izgleda. Ona je došla, otpevala dve pesme, ja sam platio te dve pesme, nije bila mala lova. Stavio sam ruku oko njenog struka, a ona mi je rekla: "Sklonite ruku, vi ste oženjen muškarac", a ja joj na to kažem: "Vratite mi pare onda" - ispričao je Mrkonjić u jednoj emisiji.

Mrka je danas izgubio bitku, a dugo vremena imao je problema sa srcem zbog čega je bio i hospitalizovan i opersan.

Ana je proteklih meseci bila veoma tužna jer se krajem septembra oprostila od dugogodišnje priajteljice Marine Tucaković. Ona je na komemoraciji povodom Marinine smrti bila i jedna od govornika.

Pre tri nedelje izgubila je kolegu i prijatelja Marinka Rokvića, a malo potom i kumu Merimu Njegomir.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OGLASILO SE MINISTARSTVO PROSVETE: Poslat dopis svim školama, tiče se godišnjice masakra u OŠ Vladislav Ribnikar